Plåtslageri

Vi utför alla typer av förekommande plåtslageriarbeten på tak och fasader såsom nyproduktion, reparationer och takentreprenader. I vår verkstad har vi möjlighet att tillverka och anpassa alla de delar som behövs.

Plåtslageri

Jägervalls Bleck & Plåt är företaget ni bör kontakta om ni behöver arbeten utförda i plåt och därmed få hjälp av en auktoriserad plåtslagare.

Taktäckningar i alla dess former och material som t.ex. bandtäckning, TRP och plåtpannor. Huvar, skorstensbeslag, stosar, vinkelrännor, hängrännor och mycket mer. Med många år i branschen utför vi alla förekommande plåtarbeten, inget är för smått, inget är för stort.

Kundnöjdhet i fokus

Anledningar att anlita oss:

Jägervalls är ett auktoriserat och miljöcertifierat företag, där vi ständigt jobbar med att förbättra vår kvalitet och minska vår miljöpåverkan. Genom lång erfarenhet och kunskap, har vi en kvalitetssäkrad produkt i alla led där vi tar hänsyn till kundens frågor och förfrågningar.

Våra plåtslagare har lång erfarenhet av att sköta både små och stora projekt, vilket skapar ordning och reda i ditt plåt-projekt. Vi har egen stor verkstad med toppmoderna maskiner att tillverka de delar vi behöver till projekten som gör att vi minimerar spill. Det bidrar till att också spara in på miljön.

Med oss får du rätt produkt på rätt ställe och rätt kompetens på rätt ställe, då vi även kan hjälpa till med enklare projektering inför projekt och under byggtiden om det skulle behövas. Dokumentationen för projekten sker digitalt, vilket skapar ordning och reda samt en trygg och smidig överlämning till dig som kund.

Scroll to Top