Teamet på Jägervalls
Bleck & Plåt

Vår strävan är alltid att hitta de bästa och mest effektiva lösningarna baserat på kundens behov och önskemål. Det gör att vi utför alla typer av plåtslageriarbeten. Våra arbetsåtaganden består i allt från vanlig service till reparation, renovering och nybyggnation.

Hantverk & kvalitet i fokus

Jägervalls Bleck & Plåt AB är ett plåtslageri i Västerås som sätter hantverk och kvalitet i fokus. Vi är anslutna till Byggnads- och entreprenadföretagarna och är sedan 2018 en auktoriserad firma inom plåtslageri. Vi utför alla typer av plåtslageriarbeten såsom nyproduktion och reparationer.

Vår strävan är alltid att hitta de bästa och mest effektiva lösningarna baserat på kundens behov och önskemål. Det gör att vi som ett auktoriserat plåtslageri utför också entreprenad i anslutning till övrig serviceverksamhet, då vår affärsidé är att bedriva en komplett verksamhet med kvalificerad personal. Våra arbetsåtaganden består av allt från vanlig service till reparation, renovering och nybyggnation.

Serviceuppdrag och förebyggande vård

Service av befintliga tak och rännor innebär längre livslängd och du undviker vattenskador som lätt kan uppstå. I längden kan det spara in på stora kostnader. Vi utför en översyn av fastighetens plåtarbeten och ev. åtgärder för att bibehålla kvaliteten och få längsta möjliga hållbarhet.

Det kan vara t.ex. att rensa rännor och rör ifrån smuts och måla samt komplettera med snörasskydd, eller skapa en underhållsplan för er fastighets tak.

Vi är Jägervalls Bleck & Plåt

Vi ska vara det lokala entreprenadföretaget som genom bra service, ansvar och nära samarbete med våra kunder levererar rätt kvalitet vid utförandet av allt arbete inom Byggnadsplåt och tätskikt på ett hållbart sätt.

Jagervalls_PersonalP4

Alex Bech
Plåtslagare

Jagervalls_PersonalP11

Martin Östlund
Plåtslagare

Jagervalls_PersonalP6

Pontus Jägervall
Plåtslagare & Tätskikt

Jagervalls_PersonalP7

David Döragrip
Plåtslagare

Jagervalls_PersonalP8

Tomas Jimsten
Plåtslagare

Jagervalls_PersonalP9

Rasmus Borg
Plåtslagare

Jagervalls_PersonalP1

Johan Jägervall
VD / Kalkyl & Projekt

Jagervalls_PersonalP3

Fredrik Elmlin
Arbetsledare / Service & Projekt

Jagervalls_PersonalP12

Johan Axelsson
Plåtslagare

Tommy Eriksson
Plåtslagare

Scroll to Top