Tillverkning

Vår verkstad som inrymmer en modern maskinpark har vi möjligheter att tillverka, reparera och anpassa alla de delar som behövs för att bygga och renovera tak, fasader och plåtdetaljer.

Tillverkning

I vår moderna maskinpark har vi möjligheter att tillverka på beställning åt företags- och privatkunder. Vi kan producera alla de delar som behövs för att bygga och renovera tak, fasader och plåtdetaljer som t.ex. Pannlister, vindskivelister, fotplåtar, nockplåtar, krönbeslag, fönsterbleck med mera.

Vi har verktyg att tillverka även skorstensbeslag, avloppsstosar och huvar. Vi kan även bistå med grövre svetsade produkter via samarbete med svetsentreprenör, såsom rostfritt aluminium. Lättast är att åka till verkstaden med en ritning eller skiss med mått och längder. Vi åker även ut till er som kund och gör måttning mot debitering.

Plåtslageriet i mobiltelefonen

Oftast finns det alltid någon i verkstaden för att ta emot dig, men nu har du även tillgång till vår verkstad och plåtslagare – i mobilen. Men Beställ plåt kan du snabbt beställa snygga och korrekta plåtar från oss med standardmått eller med egna mått, samt även bilder om det behövs.

Du får snabbt svar med pris samt leveranstid och ett mail när plåtarna är klara. Här finns Huvar, stosar, vinkelrännor, vindskivelister, bleck och mycket mera.

En nöjd kund är en bra kund

Arbetssätt

I vår egen 270 kvm stora miljöcertifierade verkstad tillverkas lister, bandplåt och andra specialprofiler från ”ax till limpa”. Vi tillverkar profiler till vår egen verksamhet och profiler direkt ut till kunder runt om i hela Mellansverige.

Plåten köps in i rullar om 500-1.000 kg och lagerhålls till respektive projekt. Svart, vit och tegelröd plåt har vi alltid inne för snabb tillverkning av special detaljer till dig som kund.

Här på hemsidan eller i mobil-appen kan du som privat- och företagskund beställa profiler och skorstenar till ditt tak. Det är mycket enkelt, följ bara instruktionerna och sänd in det, så kan du hämta eller få det levererat till dig inom 3-5 dagar.

Med korta ledtider och minimalt med spill kan vi hålla bra service med låg miljöpåverkan.

Scroll to Top